• Home
  • /
  • Category Archives: Muzik

Iamneeta Koleksi Akustik Terbaik (5 video)

Iamneeta (disebut I-am-neeta)  mempunyai seleksi akustik dan cover yang sedap di halwa telinga gua. Nama kumpulan ni Iamneeta diambil dari nama awek vokalis dalam kumpulan ni yang bernama Neeta Manisha.. Nama Iamneeta pada asalnya merupakan nama identiti youtube Neeta. Setelah mereka kehabisan idea (mungkin) untuk memberi nama kumpulan, mereka bersetuju menggunakan nama iamNeeta kerana nama…

Koleksi Lagu Kristal Yang Best

Kalau mereka yang remaja masa era 2003 – 2005 mungkin selalu dengar lagu-lagu kumpulan Kristal ni. disini koleksi lagu-lagu kristal yang memang masyuk lah masa zaman tu. (Korang mesti biasa dengar lagu resam pak belalang & delaila kan? jadi aku tak share lagu tu.) 1. Ku Membisu 2. Kesal 3. Anjakan Paradigma

Altar Cinta

Altar Cinta by Sixth Sense *sebuah lagu ketuhanan. Luruh hatiku menjadi puing-puing yang tandus Kala terjatuh saatku jalan dalam kehidupan Deras merayu kepada satu cinta abadi Malam menjadi altar cinta yang lebih mendalam Kesal bukan satu jawapan Hanya cintaMu beri sayap Tak mampu kuterbang tanpaMu Ku lemah jauh dari cintaMu Saat pedang takdir menghunus Hanya…

12