DIY Tutorial Merakam Gambar 360 Untuk Produk

Kepada peniaga-peniaga online hari ini, pernah tak korang nampak gambar produk yang dirakam 360 seperti gambar anak gajak kat atas ni? Mudah rupanya nak rakam gambar macam tu, cuma perlukan beberapa item yang murah dan senang di dapati. Dan yang penting cuma perlu kan satu kamera sahaja dah mencukupi.

Macam mana? Boleh buat tak lepas ni?

 

sumber : diyphotography

Kongsikan Artikel Ini

Author Description

Seorang pengaturcara perisian komputer. Peminat buku-buku bacaan alternatif dan puisi. Mempunyai minat yang mendalam dalam dunia pelaburan saham. Membangunkan blog khas untuk Rekod Kajian Saham yang telah dilakukan secara peribadi iaitu - www.pergh.biz -

Comments are closed.