Iamneeta Koleksi Akustik Terbaik (5 video)

Iamneeta (disebut I-am-neeta)  mempunyai seleksi akustik dan cover yang sedap di halwa telinga gua. Nama kumpulan ni Iamneeta diambil dari nama awek vokalis dalam kumpulan ni yang bernama Neeta Manisha.. Nama Iamneeta pada asalnya merupakan nama identiti youtube Neeta. Setelah mereka kehabisan idea (mungkin) untuk memberi nama kumpulan, mereka bersetuju menggunakan nama iamNeeta kerana nama tersebut juga unik dan sedapp di dengar..

Lama tak dengar lagu band yang macam ni selepas Estrella.. Dibawah ini aku dah pilih 5 video akustik yang sangat layan.  Cover lagu Mewangi tu sangat-sangat-sangat wow…

iamNEETA – Sakit (Akustik)

iamNEETA – Relakan Jiwa (Cover)

iamNEETA – Hanya Kau Yang Mampu (Cover)

iamNEETA – Terima Kasih (Akustik)

iamNEETA – Mewangi (Cover)

Kongsikan Artikel Ini

Author Description

Seorang pengaturcara perisian komputer. Peminat buku-buku bacaan alternatif dan puisi. Mempunyai minat yang mendalam dalam dunia pelaburan saham. Membangunkan blog khas untuk Rekod Kajian Saham yang telah dilakukan secara peribadi iaitu - www.pergh.biz -

Comments are closed.