Lagi perkara-peraka yang kanak-kanak zaman ini tidak lalui

1. Berejam untuk download 1 lagu.. Lagu tau bukan movie.. haha
things-that-children-dont-know-today-21

2. Appication paling kerap di gunakan…things-that-children-dont-know-today-20

3. Kahkah… Adik-adik sila tengok dulu apa yang abang-aband hadapi… 39tahun….

things-that-children-dont-know-today-11

4. Inilah cara kami connect internet… Ada bunyi-bunyi tau.. style..

things-that-children-dont-know-today-55.  Cara buat ringtone.. Korang ada?

things-that-children-dont-know-today-19

6. Cara cari lagu kegemaran. Saya ada beg CD macam ni.. Dan masih ada… hehethings-that-children-dont-know-today-18

7. Perkara paling kejam yang selalu berlaku… Percayalah.. Ia memang berlaku…things-that-children-dont-know-today-9

8. Tahu tak tu apa? Itulah UFO… haha.. Discman aku tak sempat ada… Mahal sangat.. Ada yang pakai tape je.things-that-children-dont-know-today-4

Kongsikan Artikel Ini

Author Description

Seorang pengaturcara perisian komputer. Peminat buku-buku bacaan alternatif dan puisi. Mempunyai minat yang mendalam dalam dunia pelaburan saham. Membangunkan blog khas untuk Rekod Kajian Saham yang telah dilakukan secara peribadi iaitu - www.pergh.biz -

Comments are closed.