TAJUZZAMAN

Experienced Senior Software Engineer with a demonstrated history of working in the information technology and services industry. Skilled in .Net Software Development, MSSQL, Oracle Database, C#, PHP, Google Cloud Platform and Microsoft Azure. Strong engineering professional with a Bachelor’s Degree focused in Artificial Intelligence from Universiti Teknologi MARA Malaysia. Currently work as Lead Solution Architect and Director of new startup IT company named Aurora Cloud Works Sdn. Bhd.

  • Home
  • /
  • Gambar
  • /
  • Lagi perkara-peraka yang kanak-kanak zaman ini tidak lalui

Lagi perkara-peraka yang kanak-kanak zaman ini tidak lalui

1. Berejam untuk download 1 lagu.. Lagu tau bukan movie.. haha
things-that-children-dont-know-today-21

2. Appication paling kerap di gunakan…things-that-children-dont-know-today-20

3. Kahkah… Adik-adik sila tengok dulu apa yang abang-aband hadapi… 39tahun….

things-that-children-dont-know-today-11

4. Inilah cara kami connect internet… Ada bunyi-bunyi tau.. style..

things-that-children-dont-know-today-55.  Cara buat ringtone.. Korang ada?

things-that-children-dont-know-today-19

6. Cara cari lagu kegemaran. Saya ada beg CD macam ni.. Dan masih ada… hehethings-that-children-dont-know-today-18

7. Perkara paling kejam yang selalu berlaku… Percayalah.. Ia memang berlaku…things-that-children-dont-know-today-9

8. Tahu tak tu apa? Itulah UFO… haha.. Discman aku tak sempat ada… Mahal sangat.. Ada yang pakai tape je.things-that-children-dont-know-today-4